Hallu!

Jag kom precis hem. Har varit i Eskilstuna, först middag (nachotallrik) med Sus och Jessu :) Efter det shopade jag lite, sen drog jag o jessu på bio, medans sus gick hem? eller nåt =) Bion var skit bra! Snabba cash såg vi! =) sevärd film, verkligen!
Sen kom sussies bror Danne och hämta oss, fett snällt! och skjutsade oss hem till mig, nu sitter vi här, sussie spelar på jessus mobil och jessu pratar med oss och jag sitter här haha, sociala klubben!
Nej snart blir det sovardags, sjuuukt trött! Ont i magen för den delen också, usch!

Puss.

Hej! :)

Godkväll alla!
Kom precis hem från karaten, riktigt kul! och riktigt jobbigt! men jag ska nog gå några gånger till för att kunna veta om jag vill fortsätta :)!
Igår kom D hit, vi låg o kolla på tv hela kvällen, jag plugga lite och sådär. Vi gick upp 10 min innan hans buss skulle gå, så följde jag honom till bussen och gick hem igen och började fixa mig till skolan, sen satte jag mig faktiskt och pluggade typ en timme. Såjag hann klart med uppgiften vi skulle disskutera och lämna in till våran lärare idag, skönt! Vi har en uppgift som ska vara klar i morgon, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, så får väll försöka få tag på nån som kan hjälpa mig.

Jag och Emmy håller på att kollar utlandsresor, just nu lutar det antingen mot playa del inglés eller alanya. Får se vilket vi väljer, måste boka snart! Nån som har tips på ett bra och billigt ställe? så hör av er ! :)
Pusss!

19!

Hej!
Sitter i skolan nu och väntar på att engelskan ska börja, så då kan jag lika gärna sätta mig och skriva här om min helg! :)

Ifredags var det skola, efter det hade ja småbarnen i gymnastik, kulkul! :) sen fick jag springa för att hinna med bussen. Men jag hann ;) När jag var hemma käkade jag lite och så, sen drog jag tillbaka till strängnäs med Kristin och Dalle, vi umgicks med lite folk och så! skön fredag! Åkte hem med halv 12 bussen.

I lördags vaknade jag runt halv 11 tiden, ja gjorde mig i ordning lite snabbt, sen drog vi till strängnäs och handlade osv. Efter det började vi att göra smörgås tårtorna som skulle vara till söndag. Sen fixade jag mig ordning för kvällen, drog till Sussie. Där var Sussie, Calle, Alex, My, Felix och Amanda? sen mötte vi Kicki, emmy, Emmys kusin, lina och sara på O´learys! Blev en toppen kväll!

Sen sova hemma hos emmy. På söndag gick vi upp halv 11, efter 6 timmars sömn, hyffsat trött! Åkte hem till mig gjorde klart smörgåstårtorna och duka o sånt. Sen kom släkten ! Myspys!

Tack för helgen alla!
Nu är man gammal :)
<3

Brats!

Jag sitter och skriver ett arbete om brats i skolan, haha.. Det är faktiskt rätt kul. Haha.. Sen när man söker på google och läser olika rtiklar folk har skrivit om brats, haha folk verkar hata dom. Okej att dom tror att dom är bättre än alla andra osv. Men vissa artiklar är helt extrema. Haha det är kul att läsavad folk tycker om olika subkulturer. Nej nu ska jag fortsätta skriva lite, ska kolla lite efter fjortisar också ;D Byebye!


Hej!

Haha vilka töntar det finns.. Kallar mig hora? haha, då vet du inte vad det betyder! Jag är nog den som är minst hora av oss 2! Haha skaffa dig ett liv :)
haha det är verkligen skrattretande.
aja, whatever.. Idag var jag i skolan o plugga typ 1 timme. Hade ingen skola :S så jag och Jenna drog till Eskitlstuna hon shopade lite. Sen åkte vi hem, jag drog till gymmet och det gick bra, ända tills jag kom hem, nu har jag så sjukt ont i ryggen. Ska nog ta det lugnt med rygg maskinerna. Sen har jag bara varit hemma och har även pluggat lite. Duktiga jag! :) aja mkt mer om den här dagen finns nog inte att säga.
Dagarna går och går, men jag gör inget åt saken. Vågar inte.. Du gör mig bara mer och mer rädd.

Puss!

Jahapp, ny dag igen.

Dagarna går så sjukt fort! Onsdagen redan slut.
Igår kom Gillberg och hämta mig från Åker, vi åkte runt i bilen säkert en och en halv timme? Vi snackade mycket eftersom vi inte umgåtts på ett bra tag. Efter det skjussade han mig till Emmy. Hon och jag poppa popcorn och tog fram salta pinnar och satt o moffa till en film. Sen var det sovardags. Men mkt prat innan! :) Imorse ringde klockan vid 7, vi låg kvar till halv 8, sen till bussen och drog till skolan för jag skulle göra matte provet, men gick det bra? neej! fast jag pluggat och kunde det mesta, men tydligen inte :( mera plugga nu och göra om! måste fixa matte kursen. sen drog vi hem till henne igen, käkade frukost och gick till tattueraren. Hon tattuerade sig, skit snyggt blev det! :) Bild kanske kommer senare =)

Sen blev det lunch på stan, nacho talllrik! Gott!
Imorgon fyller jag förresten på telefonen så att alla vet! (Y)
Och förresten, glöm inte bort att jag fyller år snart ;) Fan 19årskris :D haha.. Blir nog att dra till O´learys på lördag i Eskilstuna. Får se! :)

Puss på er!

Hemma en sväng!

Hej!
Igår, vad gjorde jag då?
ja juste, jag var i skolan, sen skulle jag gått o gymmat men orkade inte, så drog till emmy, vi gjorde inte så mkt. Sen gick vi förbi thaihouse och efter det kom en polare o hämta oss, skjussade emmy till sebastian och vi åkte vidare :) sov kvar där för det går inte så mkt bussar. Imorse gick vi upp vid 20 i 10. åt frukost och drog till skolan, började klockan 12 så. :)
har varit sjukt trött idag, inte bra.
Ikväll ska jag till Emmy. Ska sova där dom 2 nätterna framöver iaf. Är inte så pigg på att vara hemma. Men aja..
Ikväll ska jag plugga för matteprovet som ska göras i morgon bitti. Sen ska jag med emmy och tattuera sig. hon är såå nervös ! haha.
Nej nu ska jag gå. Ha det braa!
A picture of me!

School!

Sitter i skolan, fick precis veta att psykologin blev inställd, hade faktiskt sett fram emot att börja B kursen, men såklart ska läraren vara sjuk =( så nu har jag håltimme till 20 över 12. Usch! aja, snart går vi till matsalen och käkar iaf. Efter skolan hade jag tänkt träna, men tror inte jag orkar det :)
Nej nu är jag hungrig och orkar inte skriva mer!
Ha det bra!
<3




Du gör mig förvirrad och kan inte riktigt lita på dig.. men jag vill!

Hej!

Jahapp, då var den här helgen över.
I fredags var jag hos Sarut,
eftersom hon har fyllt 19 precis.
När dom drog ut på krogen så gick jag o jannice hem,
hon hem till sig och jag drog till Emmy.
Det var en riktigt kul kväll!
I lördags vaknade jag och Emmy runt 12 tiden.
Jag åkte hem vid 2-halv3 någonting.
Duschade, gjorde mig i ordning och
drog tillbaka till Strängnäs.
Hälsade på Fredrik o hans nya lägenhet. Sen drog jag till
Eskilstuna till Daniel och sov kvar där.
Vi vaknade runt 12 idag.
Gick upp o käkade frukost och lite så.
Nu är jag hemma efter att jag gått
hem från Läggesta, det var mindre kul.

Nu bjuder jag på en syskon bild från nyår ;)
haha syskonkärlek på hög nivå ;D haha




Halloj!

Sitter i skolan, vi håller på med ett arbete om subkulturer, så jag och sara ska skriva om bratz ;) haha.. sen blir det redovisning på det den 1 februari.
På tal om redovisning, jag känner mig rätt duktig. Jag blev klar med hela apu-pärmen innan jullovet, så jag lämnade in den. Och första lektionen som vi jobbade med apu uppgifterna redovisade jag. Så nu är jag klar med den skiten! :D ska bara samla ihop mina papper och lämna in. Känns bra.
Aja, matte provet blir av på tisdag istället. Så hoppas på att bli godkänd. Har faktiskt pluggat satan av mig. Så nu jävlar ;)
Äsch, ni kanske inte vill höra om min skolgång haha.

Aja nog om det.
Igår kväll kom Emmy till mig runt 10 tiden på kvällen, vi låg o snackade o så. Och sen satte vi igång en film " bombay dreams" okej jag vet, det är en gammal film. Men den är bra (A). Sen när vi skulle sova upptäckte vi att lampan började blinka ovanför min säng så fort vi vred på oss. Så jaa vi skrattade en hel del. Haha visade sig att knappen man tänder lampan på låg mot väggen med sänggaveln mot. så inte så konstigt. Försökte fixa det men lyckades inte. Så vi hade en blinkande lampa hela natten :D haha.. Imorse när väckarklockan ringde kvart över 6 så skulle jsg försöka smyga upp lite eftersom hon fortfranade sov. Skulle väcka henne efter jag varit och duschat. Haha nej men så fort jag reste på mig så tädnes lampan o sen slockna inte haha..

Idag ska jag äntligen få träffa mina småbarn igen, åh vad jag har saknat att träna dom! :D Efter det möter jag upp mimmi och sen blir det fest hemma hos Sarut. Ska bli mycket trevligt! Sen sova hos Emmy när alla andra drar på krogen.



Haha hittade en bild från förra vintern.
Sara, Emma och Jannice! :)


Hejdååå! Puss / Lindaa!


Tack Mimmi!

Måste tacka Mimmi för att hon fixat om min blogg. Vad tycks? Jag är iallafall mycket nöjd med den :) Så tack Mimmi!
Idag har jag varit på badhuset med Malin, simmat lite och bastat! skit skönt! sen åt vi på cleopatra, Fläskfilé och pommes o tzatsiki! Mums! nu sitter jag och skriver med lite folk på msn samtidigt som jag kollar tv. Snart stänger jag av datan och kollar bara på tv. Emmy kanske dyker upp o sover här inatt. Får se :) snart sova iaf!
Imorgon skola! Fika med Jenna! Träna småbarnen! Fira Sarut!
ska bli kulkulkul! =)
Får se om jag ska hänga med ut på krogen eller inte.
Trevlig kväll!
Puss Linda

hej!

Sitter här och gör ingenting, ska sätta mig o plugga nu. Min huvudvärk har försvunnit! Senare blir det att simma med malin, ska ta det lungt eftersom jag haft så ont i huvet inatt att jag inte kunnat sova..
Igår var jag och tränade igen, känns riktigt bra att ha kommit igång med det igen! :)
Och duu! du som håller på och kommenterar att jag är en hora och är tjock o skit!
jag tycker att du kan stå för vem du är! Men nej klart det vågar du inte! Jag har ändå mina misstankar vem du är!
Men nu orkar jag inte lägga mer energi på såna idioter.
Nu ska jag gå från datan! Hejdå!

Tja!

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Så börjar från några dagar innan julafton.

Vi firade jul hos pappa helgen innan julafton, det var en kul kväll. Haha men liet för mkt alkohol för vissa ;) men jag var inte full, jag tog det lungt. När klockan började närma sig 11. Drog jag ner på stan med Robin (min låtsas bror) och Toni (min biologiska bror). Toni bjöd mig på en öl nere på stan, sen kom en kompis o hämta mig, drog hem till han. Kom hem dagen efter =).

Julafton:
den började bra, vaknade upp med kusinen. Drog till mormor o hjälpte henne att fixa fruskosten innan tjocka släkten kom. Och juste! Jag o jessica hade tagit en bild på oss, o skrivit "hyvää Joulua" till mormor o ramat in den. Hon vart heeelt tårögd, haha då blev jag o jessica också det haha.. Så sööt mormor.
Kvällen slutade inte riktigt lika bra, men äsch.

Mellandagarna, ja vad gjorde jag då?
shopade lite, umgåts med vänner o så, inget speciellt.

Nyår:
Jag, sus och jessu var hemma hos sussie hela dagen, vi hjälpte hennes mamma lite grann med maten, vi fixade oss fett snygga ;) haha och vi åt. Hade allmänt mysigt hela dagen, på kvällen drog vi till min bror i Tumba, firade nyår med båda bröderna, Jenny ( tonis flickvän), Sussie, Jessu, Malin och Jonny. Mycket trevlig kväll. Lite för mkt alkohol, men sånt händer..

Dagen efter vill jag inte ens prata om :(

aja, nu ska jag dra från datan. Puss  


RSS 2.0