Suummmeeer!

SOMMAR GILLAR JAG! :D

Vädret är helt underbart! sitter på balkongen nu och väntar på att Emmy ska komma till mig ! =)

Jag vaknade vid 10 i morse, det första jag gjorde va o ta en madrass o lägga mig o sola på balkongen, hur härligt som helst, men efter jag legat där en halvtimme blev det alldelses för varmt, så jag gick ut en sväng med Rocky på tomten o busa med honom. Senare gick vi till åkers finska dag ! hahahah! ah iaf, sen kom vi hem därifrån, så nu har jag suttit här sen dess. elller jag va på affären också! köpte lite hårfärg (blond) ska slinga lite nu innan sommaren!  =)

Ikväll blire värdshuset o lyssna på Gunnar, sen Strängnäs kanske! =)

Ha en kul kväll! det ska iaf jag ha ! :D <3


Linda är taggad!

Jag längar till nästa fredag, då blire kryssning! nice fan! :D
Jag mår bra idag =) är fett glad. Jag var ledig idag, jag satte väckar klocka på halv 10, gick upp o duscha o fixa mig. Sen vid 11 tog jag bussen till tåget, skulle åka till Eskilstuna o köpa en bikini, vilket jag hittade  =) och sen en tunika/blus också :) o ett par tights/leggings! toppen =) Lite somrigt sådär!
Sussie var med mig =) vi åkte hem till henne en sväng och gick ut med hennes två söta hundar =) sen städa vi hos henne o bytte lakan på hennes säng ;D sen gick vi tillbaka till stan, jag käkade lunch, en macka från subway ;D mums! sen upp till tåget o mötte Jessu som skulle va hos Sus i helgen =) han väll träffa henne några minuter, sen kom mitt tåg! Så ja, nu är jag hemma =) ikväll blir det lugnt ! toni kommer vid halv 8, han skulle ta med sig Rocky =) för att jag bad han göra det (A). Calle kommer senare på kvällen =) typ vid 9 =) Kul att han också kommer, har inte träffat han sen jag fyllde år :O det va fan länge sen!

Imorgon kommer Emmy, och kanske Malin? vi ska till wärdshuset o lyssna på Gunnar när han spelar o dricka blire såklart också ;D ska bli niiiice! sen kanske in till Strängnäs i morgon kväll!

Nu är jag taggad! nu jävlar är sommarlovet nära! SÅÅÅ SKÖÖNT! Hoppas mitt lov blir så bra som jag förväntat, Utan sommarjobb =/ verkar det som.. =(

TREVLIG HELG FOLKET! SKRIVER EFTER HELGEN IGEN! PUSS PUSS ! <3

Linda feels down!

fan vad mkt skit på en o samma gång..
Jag hoppas seriöst att allt löser sig!
annars vet jag inte vart jag tar vägen..

sorry för att jag är lite depp..

Miss you!

Det ända jag kommer skriva i det här inlägget är,

Jag behöver dig pappa!

Och jag älskar dig och mamma!


Lång ledigt :)

Jätte skönt med lång ledigt! =)
Igår träffade jag Molly och Vickan, sen senare drog vi till Tommy? Där var det en del folk, men Vickan drog typ 9 =( lite tråkigt. Men kvällen va iaf lyckad =) sov kvar hos Molly sen också! Mys!
ja skrev bara lite kortfattat, orkar inte skriva nu haha =)
Helgen blir lugn  =) inget festande , tror jag iaf inte :) haha

Nu ska jag åka o träna mina småtjejer, får se om Jenna ska med eller itne =)
Puss Puss !

Skola

Haha kul att man hittar till sin lektion, jag satt själv ut emed Emmy o kommer på att jag börjar min engelska lektion, haha så jag började springa o leta efter vart vi ska vara nånstans, för vi är på olika ställen varje gång typ :P men sen skrev catrin till mig o sa, bra det (Y) nu är jag på engelskan, vi behöver inte göra någonting :)

Puss

Helgen, Måndag och Tisdag.

Fredagen efter skolan tillbringande jag hemma hos far min, dom lagade skiit god mat (A) sen gick jag o Mallu o köte godis o lite sånt och hyrde film ( patrik 1,5 ) sen så gick vi hem o kolla film, mys! sen ringde Toni och jag drog till honom vid halv 11-11 nånting :) han satt där hemma med Jonny o drack och Jenny halvsov, sen drog dom på krogen o jag o Jenny drog till donken o lite så, sen satt vi hemma hos henne ett tag o sedan skjutsade hem mig.

Lördagen åkte jag hem, Jenny skjutsade hem mig, Toni och Jennys lillesyster var också med :) tack för skjutsen (A) dom stannade på en fika o åkte sedan hem. Jag gjorde mig o ordning och drog till Strängnäs, Tjibbe mötte upp mig ! :) drog till Sebbe som fyllde år och sådär, sen senare drog vi till viggos fest, men det va inte länge alls. Sen Hem till Tjibbe, sov där =)

Söndagen vaknade vi rätt tidigt, låg o drog oss i sängen ett tag, sen gick vi o käka pizza, ah eller han gjorde, jag köpte kebab :D haha.. sen hem till Sebbe ett tag och sen åkte jag hem. Va o basta hos mormor på kvällen, fett skönt!

Måndagen vilket betyder skola igen, jag har alltid sovmorgon till kvart i 1 så jag åkte in tidigare till Strängnäs och åt frukost med Catrin, jätte trevligt! :) sen gick vi till skolan, och sen slutade jag halv 4, åkte hem med Malin en sväng och satt där o kollade film ( white noise ) fett läskig (A) haha.. sen satt vi mest o prata o sådär, mys ! :) sen skjutsade hon hem mig.

Idag ( Tisdagen ) åkte jag o jenna in med en buss tidigare än vanligt o gjorde klar våran redovisning som vi PRECIS han klart med, på en timme. Sen hade vi fritid för funktionshindrade där vi redovisade, sen hade kim med sig "en annan del av köping". Så vi fick sitta o kolla på den lektionen ut ! fett kul! sen lunch o sen Inger. Där fick vi leda 1:orna med olika sorters aktiviterer ( jag, Sandra och Jenna ) det gick bra och var riktigt kul! Jaa nu är jag hemma och ska fortsätta plugga, har omprov i morgon, som sagt håller på o ta tag i saker nu :)

ja det va min helg o dom här två dagarna!

Puss!


There's nothing

Tjaaa alla coolingar!

Ja, jag har tråkigt. Vad kan man hitta på när man hostar som en dåre? och när man snorar som fan! haha usch!
nej finns inte mkt att göra. Men idag känner jag mig piggare iaf men inte helt frisk, men ändå i morgon blir det skola! toppen! kanske dags, så jag inte missar så mkt. Sen efter skolan drar jag mig till farsgubben, vilket ska bli kul! det va ett tag sen jag va där ? känns det som iaf!

ååh juste, ni som sett twilight filmen, ni MÅSTE läsa böckerna, dom är 100 gånger bättre, man fastnar för dom, det går inte o sluta läsa, helt sjukt bra! Tack jenny för jag får låna dom (A) jag håller på o läser första boken nu. Alltså man missar så mycket bra i filmen, det är så mycket mer detaljer i böckerna, åh jag är helt fast för dom böckerna :D rekomenderar att läsa dom! :D

Nuu blir det till att ta tag i skolan, ska sätta mig ner o plugga hos pappa på lördag morgon, ska upp skapligt o plugga :) måste bli klar med samhälls grejerna! fortfarande 2 saker kvar, men i morgon så ska jag till Roland (samhälls läraren) och fråga lite =) så man kanske blir godkänd så småning om =)

Och nu tycker jag alla kommenterar på 3, bara för att jag har så tråkigt...

1...... 2..... NU!


Gör mig frisk någon!?

Jag mår LIITE bättre idag, känns så nu iaf =)
har legat med feber 2 dar nu, knappt sovit nåt för jag hostat som en tok, hostmedicinen hjälper ingenting, då det är inte ens en idé att ta. haha jag har träningsvärk i magen för att jag hostat :O Men nu ska jag fan bli frisk!
Imorgon har vi nationella i engelska, hoppas på att må bra så jag orkar gå upp o göra det iaf =)

Helgen vet jag inte riktigt hur den blir än, får väll se!
Vad ska du göra?

Nu tycker jag att sommaren ska komma och att sommarlovet ska börja, fyfan vad härligt! det är bara 5 veckor kvar! det är verkligen INGENTING! :D men måste komma i kapp lite i vissa ämnen, men det kommer gå bra (Y)

Nu ska jag kolla lite tv.. som vanligt.. trååk. Ring mig ! :D då bli jag glad, för det är sjukt tråkigt o bara ligga hemma och dega.

<3

Sjuk

Ovanlig att jag ligger hemma o är sjuk? ehm.. neej.
Vaknade upp med skit ont i lugorna o revbenen, har hostat som en tok inatt. hade närmare 39 graders feber på dan också... Suck! så jag har sovit hela dagen idag.. Tråk! vill bli frisk =) har nog stått ute för mkt under valborgs helgen. inte bra.

från en sak till en annan, jag vill fan ha sommar jobb, börjar få panik, tänk om jag inte får nåt jobb? då kommer jag sitta på en stol hela sommaren, kommer va helt fattig.. alltså det är inte okej! :O

men nu ska jag vila/sova lite!

Vad händer i helgen?


Gårdagen,

Trevlig kväll igår ! =) först va vi hos Emmy, sen vid brasan vid domkyrkan, där träffade vi en massa folk, drog till ek och festade, va där typ hela kvälle, sen stog vi säkert 1 timme där ute o väntade på ? ja jag vet inte :S sen gick jag, emmy, sara, lina, simon och ek in, vi satt o spela lite tv spel. eller ah dom gjorde, jag körde bara några gånger, jag va sjukt trött, klockan va typ halv 4 så. Jag tog det lungt igår, va inte full alls faktiskt :) känns bra. Vi gick iaf upp 9 idag men jag va redan vaken sen halv 8. Så jag har inte sovit så mycket inatt. några timmar bara. Vid 11 i dag drog jag ek och emmy o käkade på mälaren, kebabtallrik, jävligt gott när man inte ätit på hela kvällen innan så ;D . Ah sen kom jag hem vid 2, duktigt nog orkade jag dra ut o springa :D ah sen har jag bara chillat. Toni och Jenny är här nu :) trevligt (Y)
Godnatt, jag ska sova snart.. <3

RSS 2.0