Bilder.

Lite bilder från promenaden i fredags :)


SANDRA OCH JAG


JAG OCH MIMMI


SARA, EMMA OCH JANNICE



okej, nu separ sig min data, så kan inte ladda upp fler :S aja!
Imorgon är jag ledig! puss på det!
Skulle åkt til Jennifers skola, men va så krångligt att åka dit. Och dyrt. Så jag sket i det. Jag ska träffa Sussie i Eskilstuna imorgon. :)
Godnatt, <3

<3 ?

I want somebody by my side,
I want someone who cares,
somebody to hold on tight,
Someone who listens to me,

I don't wanna be alone anymore,

                     <3
Is there anyone perfect to me? No i don't think so.. not yet!

Jag gillar inte vädret ! :(

Jag trodde det skulle bli sommar/vår nu, men nej! nu har det kommit typ 1 dm snö! :( fyfan säger jag bara! sommaren borde komma NU =)
Aja, i morse missade jag bussen, något sur jag va, så jag drog hem igen o funderade hur jag skulle ta mig till skolan i tid. Nästa buss gick 10 i 10, då jag började min första lektion. Så det gick ju inte :O så jag tog bussen till läggesta och tog tåget till skolan. Va i skolan vid 10, så kom lite sent, men 10 min bara. Sen kom Birgitta (min klassföreståndare) och pratade med mig angående apu:n, jag va godkänd, men hon tyckte jag hade haft för mkt frånvaro där, så jag kanske får gå dit nån mer dag o göra klart praktiken typ :S fatta ingenting! :( jobbigt! men men.
Hade samhälls prov idag :) det gick helt okej!
Nu ska jag gå från datan, väntar på att Toni och Jenny ska komma! Och mini ( rocky ) (A)
jag är typ lycklig :)
Ha det så kul i London Jenna och Jannice =)

Puss på den här dagen!

Schooool!

Jahapp, sitter man här igen på svenskan, har arbetet hemma så läraren gav mig en fet bok om selma Lagerlöf som jag ska läsa under lektionen, har läst en hel del, men orkar inte mer. slutar om en kvart! sen en lektion kvar,
Efter skolan ska jag till banken en sväng och aktivera mitt ytterliga nya kort! klant arslet själv! sen träna små tjejerna med jenna =) och sen ska vi träffa Ines en sväng. sen måste jag hem o plugga samhälle, har prov i morgon! sen sova! Det är väll min dag då :)
Och förresten, skit skönt väder idag! :D vi va ute på promenad på förmiddagen, as härligt! bilder kommer på min bilddagbok senare!
Puss på dan!

(S)

Det går inte en natt att jag sover bra, vaknar jämt massor eller så kan jag inte somna o somnar skit sent, Och sen är jag as trött resten av skoldagen. Känns inte bra! börjar bli trött på det Så ska försöka sova nu iaf, o hoppas på det bästa, är sjukt trött! Godnatt vänner!

Skolan

Sitter i skolan, jag och Jenna sitter ute och jobbar med fritidskunskapen.. det suger, har inte jobbat så mycket senaste halvtimmen, men ska ändå snart plocka ihop sakerna o gå o träna. Får se vad som händer efter det! :) Ska iaf skriva rent lite av fritidskunskapen ikväll iaf =)
Tittade precis ut, och det snöar som fan! :( jävla skit! jag som trodde våren va på väg men nej! suck! VILL HA SOMMAR NUU!!

Puss

Tjabaaa!

ligger i sängen, är sjukt trött, har skrattat som en dåre idag haha.. så skön kille som jobbar på en kina resturang i eskilstuna, jag och sussie va där och åt. haha alltså jag frågade efter toaletten och han säger att närmaste toan är mc donalds, jag bah vafan, så bad han oss gå dit, och dumma som vi är så går vi på det, haha så jag började sätta på mig jackan, han bah jag skojade, och jag o sussie as garvade.. sen kom han med våran mat o sa att sötsura såsen va slut och att han lagt nyponsoppa istället och frågade sussie om hon villa ha grädde till nypon soppan, haha han lura oss hela tiden fan :P haha trög kille, men skratta fick vi göra iaf ;) haha.. jag köpte 3 par troser, en bh och en t-shirt  =) lite iaf!
Nästa helg vad hände då?
jag ska bara ta det lungt tror jag, får se om jag hamnar i södertälje eller åker :)
Puss på dagen! förrutom huvudvärken!

Trådlöst internet!

ÄNTLIGEN kan jag använda min bärbara data =) skit skönt o kunna ligga i sängen o glo på tv o samtidigt sitta o chata med vänner :)
aja, kom precis hem från strängnäs, har tränat mina små tjejer! plus två killar hehe. Jätte söta hela bunten! nu sitter jag o äter godis (A) hihi inte bra nej jag vet , men fan ibland så ;) imorgon blir det gymmet efter skolan, sen till pappsen o kanske utgång? får se.
Jag och carro satt o diskutera igår, hur stavas gymmet? gymet? haha, vi satt o pr

Jahapp,

Tjena hoppsan!

Jag sitter i skolan, slutar snart, =) jag har vart duktig o jobbat lite idag ;D haha för engångs skull ;D . Efter skolan ska jag o jenna ner på stan o köpa nåt o äta. Sen gå o kolla på thomas-europa matchen på thomashallen :) sen träna med molly och så ska vi basta efter träningen.,FETT skönt :D sen ska jag träffa Gillberg en sväng =) sen hem antar jag :)

Jag skulle ha åkt till vårdcentralen o ta sista sprutan för vaccinet mot livmoderhalscancer. Men jag tänker skita i att gå dit. Ska boka ny tid, till nästa vecka eller nåt när jag känner för att gå dit. Har en förklaring till varför  jag inte går dit, men tänker inte ta upp det här.

Nästa helg blir lugn :) jag vill åka upp till sthlm o träffa Lina, men tror hon jobbar? ska iaf inte ut o festa i helgen, har nog inte pengar till det, det får bli helgen efter det istället :D

Puss!

Beställt =)

Har beställt en tunika o en bh , Vad tycks ? =)


Tunika


bh

Ovanlig, nej verkligen inte!

Jahapp, nu har jag legat hemma två dagar med feber o fått värsta förkylningen, usch! och idag tänkte jag gå till skolan, jag ahde sovmorgon, började 1. Men sen vid halv 11 frågade jenna mig om jag ville följa med henne till sjukhuset i Eskilstuna, hon skulle röntga sin fot. Jag följde med, sen fick hon gå till akut avdelningen, fick sitta där o vänta 40 min, sen åkte jag o hennes mamma hem, för jag va tvungen o åka hem för jag ska träna våra småtjejer om typ 2 timmar, Jenna sitter nog fortfarande kvar och väntar på att få komma in. Får se hur det går =) .. Jag ska iaf snart upp o vila, mår fortfarande ingen bra, måste vila lite innan jag ska träna våra små tjejer. Jag orkade inte gå till skolan, kändes värdelöst med en lektion, psykologi. När jag ändå mår såhär och fortafande är sjukskriven kunde jag lika gärna åka hem.
Okej, nu vart texten lite osammanhängande, men whatever, fråga om ni inte fattar ;D haha..
Nu ska jag upp! Ha en toppen dag, !
Puss

Måndagen den 9/3-09

Idag va jag ledig ! =) jätte skönt! Jag vaknade halv 12, gick upp, åt frukost. Sen tog jag en sväng till praktiken och hämtade mitt omdömme, sen till affärn.. När jag kom hem bakade jag bröd, sen tvättade jag en maskin tvätt ;) DEN NI! ;D sen gjorde jag fruktsallad medans degen jäste, och nu har jag precis bakat klart och ska strax ta o hänga upp tvätten. Sen ska jag ta bussen till Strängnäs och träna, och kommer hem vid 8 =) då ska jag bara ta det lugnt, fullt upp idag =)
skön dag ändå !

Puss

en kort sammanfattning om helgen.

I fredags drog jag till pappa, va där ett tag. Käkade o sådär, sen drog jag och träffade Jonny, vi åkte till maxi o köpte godis o drog till honom o bara snacka o kolla ett avsnitt av scrubs, trevligt =) kom hem från han vid 1 kanske. I lördags va jag på stan med pappa o mallu, vid 4 drog jag till Nina , skulle sitta barnvakt. Käkade kyckling tortillas, mkt gott :D sen vid 6 nångång kom jonny oxå, han skulle oxå sitta barnvakt =) , sen drog Nina och Tonny. Vi satt barnvakt till typ halv 2 ? .. Idag har jag inte gjort mkt alls, Fick skjuts hem av jonny, han skulle ändå till Mariefred så =) Nu sitter jag här och ska snart ringa Jenna tänkte jag :) Puss !

Schoool,

Sitter i skolan, jag har haft engelska fösta timmen, sen hade vi klassråd utan lärare för att läraren glömt bort oss :P sen gick jag mimmi och jenna på stöd matten, Jenna föjde med =) vi va där ett tag, sen va vi och åt lunch.. Och ja, i har typ as lång rast, men nu är det bara en timmes rast kvar. Sen ska i åka med alla 2:or på skolan till Eskilstuna på UF-mässan, ska åka buss dit, så det lär ju ta ett tag, men ska bli helt okej att åka dit =) sen när vi kommer tillbaka ska jag vänta på att jennas mattelektion slutar. Sen ska vi träna våra små tjejer. Och sen hem antar jag :P ja så ser väll min dag ut, Vad ska du göra? <3 Puss!

Rocky, <3

rocky

Jag är fan kär i Tonis hund! jag ska ha en sån när jag flyttar hemifrån, LÄTT :D  

Saknar bror ! <3

Sovardags?

kanske ska ta o sova, är jävligt tröött. jag är jämt trött känns det som. skumt! aja, Idag va jag i skolan, försov mig i morse, tog en buss senare till skolan, men det gick lika bra det :P sen efter skolan gick jag o sandra o catrin till sandra. Hon skulle hämta lite presentkort o sånna saker. Sen till stan en sväng och sen till tåget. Och Catrin åkte hem. Jag och sandra va i eskilstuna. Jag köpte bara ett par tränings/mjukis byxor, mascara och hårspännen, haha ja det va nog det. Medans sandra köpte allt möjligt fint =)

Nu ska jag sova ! godnaatt <3

Heron City

Jag, Malin, Jenna och Marina tog bilen till heron o kollade bio igår kväll. Vi såg " I taket lyser stjärnorna ". Den handlar om en cancer sjuk mamma. Hon har en tonårs dotter. Jaa jag ska inte säga så mkt, ni får se den själva. Men jag kan ju säga att vi grät som fan på bion. Och skrattade. Jag har aldrig gråtit sådär mycket över en film. Jag satt verkligen o stor tjura. Haha, verkligen en se värd film! funderar på att köpa den faktiskt. Jag va hemma typ 12 i går. Men jag hade ju sov morgon till kvart i 1 idag så det va ju lungt =)
vakande på natten av migrän anfall, skit ont i huvet o spydde, ovanligt va? fyyfan säger jag bara :S haft ont i skallen hela dagen, men vart i skolan ändå =) va hos opikern, snart blir det läsglasögon för min del =)
Puss, <3


Helgen.

Jag åkte till pappa i fredags som jag sa, satt bara hemma då. I lördags åkte jag hem till Åker igen eftersom jag tänkt festa. Men det blev inte av, så jag gick till Timo och satt där o fika och va socail med släktingar, nån timme? =) sen gick jag och mamma till Karas och åt , jag åt kött och pommes o tzatsiki :D FETT gott! sen gick jag till Jenna, vi va där typ till 11, sen åkte vi hem till mig, Jenna skulle sova hos mig.. =) sen satt vi här, vid datan alltså. Först babbalde hon i telefeon i hundra år. sen pratade jag i telfeon i typ hundra år, haha vad sociala vi är mot varandra ;D sen skulle vi sova, men vi gick hem till henne istället och sov där, mkt bättre =)
Vaknade hos jenna idag, åt frukost o satt där ett tag sen gick jag hem, nu är jag hemma och ska till mariefred, malin fyller =) vi ska hitta på nåt idag, får se vad för skoj det blir :D


Tack jenna!! Du vet vad jag menar! <3<3

RSS 2.0