Filmtajm!

Nu blir det filmdags med Emmy, bli sällskapsresan 1:an . Sen efter de sovardags. Upp klockan 7 imorgon wihoo :( Sen efter jag varit i skolan blir det träna som gäller, Biffen själv liksom ;)
Nej godnatt nu allihopa!



Här är en del av filmen! :)

Godnatt folket!

Linda är på bra humör!

Jag på sååå bra humööör! Hoppas det håller i sig nu!
Jag är hos emmy nu, har precis duschat. Vi åker hem till mig om en timme, ska till Timo (min morbror) och fika lite eftersom han fyller år! Grattis på honom!
Emmy kommer sover hos mig i idag, blir skolan medans alla andra har praktik, det känns mindre kul! Hoppas på att fixa en praktik plats imorgon!

Tralllalallaaa! =D

Shutter Island!

Jag, Calle, Jessu, Sanna och William var på bio igår, vi såg Shutter Island. Den var bra men väldigt konstig, Den som var dåligt var att man listade ut saker redan i början av filmen. Det var lite tråkigt. Men det är absolut en sevärd film!

Här är trailern till filmen.


:)

Har ringt säkert 6-7 olika ställen på prakiken, men nej ingen tar emot. Skulle ringa upp ett av ställerna på måndag, när praktiken börjar? :S
Aja whatever, skola på måndag ist!

Ikväll blir det feeest! Bubbla hos underbaraste kusin, med Calle, Suss, Toni, Wilén och Tin! Sen Utgång på Ub efter Finland- USA matchen!
Det ska bli en toppen kväll! Linda är taggad till 1000!
TAGGAARÅÅ! :D


90 dagar kvar!

Jag ringde precis ett dagis, angående apu-plats eftersom apun börjar på måndag och jag inte fixat någon plats! :O dom skulle ringa upp mig inom 2 timmar, så hoppas fan dom gör det :) hoppas jag får komma dit! :D

Jag är taggad som fan, festa ikväll! det var ett tag sen sist! =D Det ska bli tokroligt! :)

Juste, jag och emmy satt och pratade lite igår, det finns en bartenderkurs i playa del inglés i höst eller nästa vår, sen får man hjälp att söka jobb där nere också.. Jag funderar fan på det. Okej, kursen kostade 12000:- men fatta nice! Vilken upplevelse, kursen är 3 veckor. Sen får man mat och allt för dem pengarna. Tänk och jobba där nere typ 1 år eller nåt. Det skulle inte vara helt fel! :)
Aja, får se hur det blir med den saken, men då måste jag ha sommarjobb! :)

Nu ska jag försöka få tag på bror min!

Ha det bra!
Puss


Hahaha!

Jag garvar sönder, jag satt och snackade med Kristin och hon satt och läste på www.felsms.com . Så jag gick in på sidan och kollade. Haha Vissa saker är bara så skämmiga som här är ett ex.

Till: Faster

Sms: Han knullade mig i går så att min fitta är helt öm i dag ..

Svar: Detta ska jag meddela din mamma om NU!

Förklaring: Jaa.. smset skulle till min bästavän som inte kom på en fest där jag var.

/Mia


HAHA, stackars henne, hon måste ju skämts ihäl när hon kom hem. Haha sjuka saker på den där sidan. Skratta fick jag gör iallafall.

Gymmet

Har precis kommit hem från gymmet, nu väntar jag på att jessu ska komma. Sen ska vi till mormor och ska färga hennes hår. Och äta något kanske, jag är dö hungrig. Finns inget jag är sugen på hemma. haha :)

Måste bara säga att Idol Kalles röst är underbar, och älska den här låten!


91 dagar kvar!

Godmorgon vänner!
Jag vaknade för en timme sen ungefär. Okej jag har vaknat ett antal gånger på morgonen av att dem har borrat där nere igen. Haha bara att stå ut.
Snart ska jag bege mig till gymmet, sen efter det ska jag träffa kusin! :) Får se vad vi hittar på, hoppas hon är lite piggare idag än igår ;D Jag ska även få tillbaka mitt smink som hon har!
Det blir nog en rätt lung kväll!
Imorgon kommer bror hit! Och Wilén :) sen ska vi vara hemma hos Jessu, Lotti och Tin kommer också, och kanske andra bror och Sus! :)
Ska bli toppen! feeesta! Sen ut på Ub, dit kommer Calle Baah! haha :) ska bli kul!
Nu måste jag packa väskan och dra :)
Skriver mer när jag kommit hem.



Bjuder på en bild från nyårsafton på mig och brorsan! :) Han är saknaaad!

92 dagar kvar till Turkiet!

Har precis varit och sökt jobb på Jysk, intersport, willys och solberga. Haha :D Carro följde med mig.
Vi tog bussen till Gamla intersport, vi gick därifrån till jysk och det. Haha och det var ju en upplevelse, vi gick lite fel, så vi var tvungna att ta oss över värsta snöhögen, den var inte liten, fick gå igenom den, haha man sjönk ner till låren typ, haha fan jobbigt det var. Gå över där. sjunka ner med benen hela vägen typ och skratta samtidigt. Haha men kul var det, från att ha svarta byxor till att dem blev vita. hehe..
Efter vi varit där så gick vi till donken, sen tog vi länna bussen till stan och tog åkersbussen hem, nu är jag alldeles frusen, iskalla fötter. Basta skulle inte sitta helt fel just nu.

 
Inte alls egoo! haha

Hej!

jag har haft ont i magen inatt, sen när man äntligen somnar bra så börjas det borras där nere. Fick hets! En heeel timme! sen somnade jag om i gen, det tog en halvtimme sen börjades det igen, fyfan! Damp! Så gick upp käka lite fruskost och fick sen springa till bussen eftersom Emmy tjatade på att jag skulle komma dit, så nu sitter vi och pluggar, ska hem om en timme. Sen ska jag söka lite jobb! :) Ska bli toppen! Träffa Carrobarro senare idag också! :) Jag skulle tränat med Molly idag! =/ men blir nog ingen träning för min del, helt slut i kroppen ocskå. Får bli träning i morgon ist.
Nu ska jag fortsätta skriva på mitt arbete om Anorexia.

Puss

Dagens inköp :)

Jag och Sussie var nere på stan som jag sa tidigare idag,
så jag köpte mig ett par nya jeansleggings och en randig tröja. Niice! Blev även en ny hårfärg, nästan svart nufan! haha , blev lite mörkare än jag trodde. Men det blev väll helt okej!

Efter vi färgat håret drog vi iväg till bussen, jag drog till strängnäs och träffa gillberg en sväng, följde med när han städade lite i replokalen och sen kollade vi på en film, sen skjuttsade han hem mig, skjyyst!

Här kommer bilder på mitt nyfärgade hår och kläderna:



Svarta Jeansleggings: Vero moda, kommer ej ihåg pris (runt 150 :- har jag för mig)
Randigtröja: Vero moda, 129 :-



Ignorera mitt lockiga hår! men sådär blev hårfärgen! :)


Godmorgon!

Imorse vaknade jag vid halv 8 av sussies väckarklocka, jag hade svin ont i halsen och huvudet, så orkade inte hänga med henne ut med hunden, låg kvar i sängen, somnade om och gick upp kvart över 9. Mådde lite bättre då. Men är småförkyld fortfarande. Hoppas på att det blir bättre tills i morgon då jag ska upp till gymmet igen :)
Idag blir det lungt, jag och Sus ska in till stan om en halvtimme, ska kolla på underkläder (Y) sen så får vi se vad vi hittar på, åker hem idag iaf. Ikväll/eftermiddag någongång.
Juste, dom har börjat renovera vårat badrum nu, känns toppen. Skönt med ett riktigt fräsch badrum, men lite surt att det tar  6 veckor innan det är klart, så jag får stå ut med att duscha på gymmet, hos vänner, mormor eller morbror! :) ska nog gå bra! =)

Nu ska jag gå och borsta tänderna, pussss.

Träningsvärk i morgon?

Just nu sitter jag hemma hos underbara sus. Vi har precis kommit hem från ett spinningpass på en timme, nu är jag helt slut körd. Jag var och gymma imorse också. Vilo dag i morgon? Jatack. Sorry för dålig uppdatering, jag har haft fullt upp dom senaste dagarna. Hope it's okey! ;) 
Vad händer i helgen? haha 
Jag ska iaf festa på fredag med kusin och Lotti! :D wihooo! ska bli toppen! Säkert någon mer som hänger på! =) 
Sen hoppas jag på att snyggingen kan ta och komma hem lite tidigare så man hinner ses, eller om han kommer nästa vecka! :) 
Nu ska jag vara lite social med sussie också! :) Ha en toppen kväll!

Puss på er 

Duktiga jag

Jag kan säga att jag är helt slut, vaknade vid 10. Käkade frukost, drog ut och skottade typ 45 min, helt död. som jag skrev tidigare. Jag hopade in i duschen, plockade undan i mitt rum, bytte lakan i sängen och dammsög. Nu är jag trött! haha, snart blir det att åka till Strängnäs också. Sen ska jag orka upp till gymmet i morgon också. Fan duktig jag är ibland ;)

Nej nu ska jag vila ett tag på soffan med lite vindruvor :D haha.
Pusspuss

Godmorgon!

Jag vaknade ovanligt tidigt idag för att vara jag, vaknade 10. Kanske beror på att jag gick och la mig rätt skapligt igår. Skönt iaf. Idag blir det att åka pulka och sen efter det sola lite solarium med Emmy, riktigt skönt! När man kommit igång med träningen måste man ju även bli brun och snygg, annars funkar det inte ;D haha. Eller klart det gör men snyggt att vara brun :)
Vad ska du göra idag?

Lördagen den 20/2-2010

Hej!
Jag har inte kunnat använa internet idag, dom få gånger jag suttit vid datan idag, så det här får bli första inlägget.
Min dag blev inte alls som tänkt. Eller jo delar av den var bra!
Jag vaknade upp hos min Emmy, tack så otroligt mkt för att jag fick komma igår. Det behövdes verkligen. Prata o gråta en skvätt.

Vi vaknade rint 10. käkade frukost, gick ut med Vilda och sen drog vi båda 2 upp till hälsoskaparna. Det blev en timmes träning, lite bastu och nyrakade ben ;D hahaha. Det var riktigt skönt att komma iväg till gymmet! Efter det drog jag till Fredrik. Vi kollade lite på datan och sådär.

Sen åkte jag hem med halv 5 bussen, packa om väskan och drog tillbaka till strängnäs. Skulle ta tåget därifrån till Sthlm, jag skulle åka och träffa snyggingen. Men inte blev det så, jag sitter hemma nu..
Det var så att jag skulle ta 18.19 tåget. Men nej det är försenat till 19.19. Jag tänkte whatever, jag sitter och väntar. När det gått en halvtimme tänkte jag att YES det går ett tåg! precis när jag skickar iväg ett sms till honom så säger dom ett tåget är inställt. Ringer honom och berättar. Så jag kunde aldrig dra dit.
Verkligen jätte tråkigt, hade sett fram emot det otroligt mkt.

Så jag hamnade hos fredrik igen och vi käkade lite, sen tog jag bussen hem halv 10. Och nu sitter jag här och gör inte ett skit. Eller jo, jag lyssnar musik och skriver lite med Kristin! :)

Fast har skrattat en hel del idag, träningsvärk i morgon! haha.. Dessutom tränat magen idag. Hehe, får se om jag kommer upp ur sängen i morgon!

Pusspåer!


Sovardags!

Hann precis med bussen till Strängnäs, sitter hos Emmy nu.
Vi ska käka lite och sen får vi se, sova kanske?
Imorgon blir det gymmet och sen träffa fredrik ett tag, det var länge sen sist!
Nej men nu ska jag inte skriva mer idag. Skriver lite när jag drar hem i morgon eller om jag ska hem, får se. Skriver i vilket fall som helst i morgon.
Godnatt folket!
Jag älskar dig, men det du sa, det var inte okej. Kommer ta tid att förlåta dig.




Jahapp

Ja man lär sig nya saker varje dag säger man ju?
fyfan, alltid är det inte positiva saker.
Nu jävlar, jag ska ha jobb och sen dra så slipper ni mig.
Jag tänker må bra! jag ska sluta må dåligt!
Jag ska tänka positivt!

Träningsdagbok

Träningsdagbok? Kan det vara något bra att ha?
Jag, Emmy, Mimmi och Sandra har kommit på en bra grejj, vi vill snygga till våra kroppar innan sommaren.
Här är vårat tips för att känna dig mer taggad till att träna:

Du börjar med att hitta vänner som vill vara med.
1. ni kollar vad ni väger och era mått på typ hela kroppen. Skriver måtten och det i boken.
2. ni tar kort på er själva.
3. ni ses 2 veckor senare och ser om det är någon förändring. Dvs, tar en ny bild och tar om måtten och väger er igen.

Ni skriver även upp vad ni äter på en dag och hur mkt ni tränar på en dag, och vad ni tränar.

Vi ska även skicka sms till varandra ibland när man känner sig sådär extra duktig.

Sommaren 2010 here i come! ;)

Jahapp

Jahapp nu är det fredag, och inte gör man ett skit. Inte okej.
Vad händer ikväll, svara fooooort!



Jaa vi tjejer vill bara ha kul ;)

Test

Jag måste prova lägga in ett youtubeklipp, har ju inte testat det tidigare. Så ni ska få höra en låt med massa låtar i. Tänk alla Partylåtar 2009 i en och samma låt, rätt cool faktiskt. Lyssna, kommentara vad ni tycker =)            




Duktig Linda!

Idag har jag varit i skolan, hade tillochmed gjort klart redovisningen idag. Kors i taket! haha :D
Jag vaknade upp med Emmy i morse, mysigt värre! Vi snoozade 10 min, gick upp och åt frulle.
Sen bar vi oss iväg till skolan.
Efter skolan åkte vi hem till henne, och gissa vad vi gjorde? :D
jooo, vi bokade resan. Vi hamnade tillslut på Alanya! Ska bli underbart att åka en vecka med dig Emmy.
Så himla skönt! Sådär precis innan studenten. Så man får bli brun och snygg till studenten! ;)
Nej jag hade tänkt ladda upp bild på hotellet, men nej det går såklart inte! så dem får väll hamna på bdb eller något sålänge!

Nu måste jag hoppa in i duschen, har solat solarium 20 min och sprungit 20 min. Känns skönt! nu en vaaaarm dusch! :)

Skriver lite innan jag lägger mig!

<3


Min och emmys börsen resa!

Jag måste bara berätta. Jag och Emmy var på börsen precis.
Jag säger: Emmy, vart finns granatäpplerna?
Vi går till äpplerna och kollar där.
Jag: Det finns massa olika äppelsorter men inga granatäpplen, typsikt!
Emmy: Jag ska nog köpa ett vanligt äpple.
Precis då kommer en tjurig jävla gubbe med grått hår och backslick, och dessutom hörapparat.
Gubben säger: Vad fan står ni här och bråkar? (med finsk dialekt)
Jag tittar på emmy och kan inte låta bli att skratta.
Gubben igen: Och du står där och flinar!?!?
Han skakade på huvudet och utbrast: VILKA JÄVLA TYPER!


HAHAHAHA viii doooog! vi skratta så man inte kunde stå upp. Haha vilken tjurig jävla gubbe!

Betyg

Jag fick hem mina betyg igår. Kanske inte var dem bästa.
Man typ tappar hoppet om skolan, jag kände att jag hade koll på alla mina saker innan jag fick mina betyg igår.
Jag blir fan deprimerad. Men idag när jag vaknade tänkte jag såhär, jag har fan några månader på mig, jag SKA fixa skiten. Jag måste. Så jag och Emmy ska plugga ikväll. Känns bra att man ska få någonting gjort.
SvB fixar jag efter lovet och Matten måndag v.10 ett nytt försök!
Ajaa, snart studenten, känns lovande, förrutom att det saknas ett jobb. På tal om det kanske man ska fixa till sitt CV och skriva ut några exemplar och söka lite jobb i veckan? Skulle nog vara bra.
Nej nu ska jag till affären, See ya!



Trött på skolan, men nu jävlar ska jag fixa det!

Godmorgon!

Har precis gjort mig i ordning. Måste sitta och plugga det sista nu innan bussen går, så hinner inte skriva så långt inlägg. Efter skolan tror jag att jag ska hem, och sen städa lite, och sen kanske orka iväg till gymmet? hmm. Får se hur det blir! :)
Jag skriver lite sen när jag kommit hem.



Bjuder på en snygg bild på mig i en kundvagn! haha


Susanne Isaksson! <3

Jag tänkte berätta om min töntiga vän sus!
Hon är en person som gör allt för än, ja helt enkelt en toppen vän?
Hur mycket jag en försöker vara allvarlig när jag är med henne så funkar det ej, vet ni varför? Jo för hon är rolig tjej.
Jag skrattar alltid i hennes sällskap oavsett om jag samtidigt grinar, för hon sitter alltid och flinar.
Ingen får röra min tjej, för hon kommer aldrig tillhöra dig! (Okej, Calle får ;)
Det skulle vara en sån stor smärta om det skulle hända dig någonting, för du kommer alltid vara mitt hjärta.
Hon sökte precis upp ett ord som heter kvällska, för attt hitta ett ord som rimma på älska, så jag kunde rimma på det, men det gick inte att limma ihop någon mening på det.
Men det jag ville ha sagt var att sussie har makt.
Jag älskar dig Bästavän.

Jag vet att jag är sämst på det här hahaha :D  Men tanken som räknas va ? :D



Här är snyggingen! :)

Våren påväg?

Jag har precis ätit lite mat, kyckling och ris som vi hjälptes åt med, haha 3 st i köket ;) Nu sittter jag här bara och lyssnar på musik. Skönt! :)
Jag satt på bussen idag, så tänkte jag, Innan jullovet var det bäcksvart när jag tog den tidigare bussen, som går 07.22. Nu idag, typ 2 månader senare, så var det heeeelt ljuuuust när jag åkte. Man märker att våren är påväg, förrutom att det var 12- grader i morse. Inte lika kul!
Juste jag hade bara en lektion i morse på morgonen, så väntade jag på att engelskan började, men kände mig verkligen inte redo att göra provet så jag ville inte göra det, och min lärare bad mig och 2 andra tjejer att göra det efter lovet ist. Så hoppas på bättre lycka då! :)
Nu ska jag lyssna lite musik o sjunga lite! Pusspårer!

Godmorgon! :)

Sitter i skolan, var lite seg i morse, så orkade inte fixa mig alls. Skiit trött, och ont i halsen o skallen. Men snart går jag in på lektion, sen har jag en lång håltimme, sen engelska prov. Hoppas på att få sluta lite tidigare så jag hinner hem och städa lite och sen till gymmet om jag mår bättre :)
Skriver lite senare igen!
Puss

Godmorgon! :)

Sitter i skolan, var lite seg i morse, så orkade inte fixa mig alls. Skiit trött, och ont i halsen o skallen. Men snart går jag in på lektion, sen har jag en lång håltimme, sen engelska prov. Hoppas på att få sluta lite tidigare så jag hinner hem och städa lite och sen till gymmet om jag mår bättre :)
Skriver lite senare igen!
Puss

Mmmmm

Jag glömde berätta om min och Emmys date som vi hade i fredags ;) haha..
Blev vin och räkor! och lite geléhjärtan som vi åt dagen efter eftersom vi inte orkade på kvällen. Det var en riktigt mys fredag med massa prat! :)

Men iaf, idag (måndag) är jag hemma, haft en sömnlös natt. Tänker inte ta upp varför här. Plus att väckarklockan inte ringde i morse :S så jag vaknade halv 9, då jag börjar min första lektion. Så jag fortsatte sova eftersom jag inte sovit många timmar. Vaknade vid 10 och bestämde mig för att vara hemma. Jag tror att jag hade feber inatt men jag vet inte. Kanske bara var nåt knas.
Idag blir det nog lite plugg när jag ändå är hemma, sen karate ikväll om jag orkar! :)

Puss



Haha hittade en bild tagen från sommaren- 09. Jag var blondie! haha ;)



Mycket bättre såhäär! ;D
trivs bättre!



Hemma igen!

Hemma från Sthlm nu, har haft en riktigt skön kväll!
Vi kom till Sthlm runt 7 tiden igår, vi tog oss till ja jag kommer inte ihåg vad stället hete nu :S haha aja, dom hämtade oss därifrån iallafall. Åkte hem till dem. Haha, sen fick dom idén att åka pulka, och jag har inte åkt pulka på några år, man undrade ju lite hur det skulle gåå... Haha vi fick låna lite kläder av dom, sen drog vi. Och när jag får syn på backen, då ångrar jag mig. Den var inte liiite kort. Den var skit lång och brant. Haha, men killarna åkte väll 1-2 gånger medans jag och Emma var där uppe och kollade på , andra gången dom åkte så när dom var nere bestämde vi oss för att ta en snowracer och åka tsm, haha vi hann åka HÖGST 10 meter, sen så ramlade vi, haha va skrattade och hade kul iaf, sen vågade vi åka själv också ;) stolt fan! haha :)
Vi frös, så vi drog till bilen och där kommer dem och ger oss allahjärtansdag present, chokladhjärtan! Gulligt! :) sen drog vi hem til dom igen, drack varm oboy och kollade på 2 filmer, andra filmen sov jag typ mer än hälften av. Ja sen hände inte mkt mer, kom isäng efter halv 5 nångång tror jag! :) vi vaknar halv 1 idag haha, sen drog vi hem en timme efter det typ! =) Jag och emma drog en sväng på stan innan vi åkte hem och sen så åt vi på donken. En riktigt bra kväll igår! :)
Vad har ni gjort idag nu när det är alla hjärtans dag!?
Grattis igen Niklas! =)

Åkersberga!

Jag sitter här med Emma, vi ska dra oss iväg till bussen om 40 min typ! :) Vi ska ta tåget till Sthlm, sen ta oss till danderyd och där kommer Anthony och Adde och hämta oss. Så får vi se vad vi hittar på ikväll, hoppas på nåt skoj! Imorgon är det alla hjärtans dag, haha så vi får fira lite med dom haha :D nej men får se vad som händer! :) Ha en toppen kväll!
Puss&kram



Bjuder på en "snygg" bild på mig och Emma idag ;)

Prov.

Hej!
Idag är jag riktigt trött, blev lite sent igår med tanke på allt pluggande. Men men, det är väll bra att jag pluggar ;D  Jag hade precis prov, det gickk väll helt okej. Hoppas på att jag blir godkänd iaf, är nöjd om jag bara blir godkänd! Nästa lektion börjar om 45 min. Skönt med lite rast. Efter skolan åker jag hem och sen ska jag på karate ikväll, nice! träna gillar vi.. Funderar på att avsluta medlemsskapet på hälsoskaparna och kanske börja på balanze istället? eller så skita i gymmandet över huvudtaget, men det vill jag egentligen inte. Men det skulle vara skönt att vara på balanze med tanke på att det är närmare, inne i stan liksom.
Aja nu ska jag sätta mig o hitta på nåt!

Seeya!

Mjölkrig!

Jag och kusin har varit duktiga, pluggat! Snart blir det en promenad. Skönskönt!
Haha, vi gjorde pannkakor för ett tag sen, så råkade det bli mjölkrig, haha jag stängde mig in i rummet efter att kastat LITE på jessica, och sen kommer jag ut ur rummet, så står hon bakom dörren och kastar typ en näve! haha snygg man var!

 så jävla snyggt! ;) fick mjöl i ögonen! haha ja jag vet, vi är töntar, men stolta töntar! ;)


passa er!


haha

Jag satt inne på facebook nyss och såg en grupp man kunde bli medlem i,
en grupp om när jag var liten var man tvungen att blåsa på tv-spelen för att dom skulle funka haha, kommer ni ihåg typ det där sony spelet? haha med dom fula spelen till, man var tvungen att blåsa unde för det hade blivit damm o skit, annars funkade det inte. Haha och idag, då är det liksom cd skivor, mkt smidigare. Haha utvecklingen går fort fram :)

Resa vart då?

Goddag gott folk! ;)
Vad händer idag?
Jag kom precis hem, har tillbringat gårdagen/kvällen i Sthlm, sen i Södertälje under natten. Var en riktig toppen kväll! Åkte till Sthlm runt 2-3 på dagen, träffade kristin, drog och käka mat. Nacho! (Y). Sen väntade vi på at få svar av Krille om vi kunde komma ut till dom i hässelby. Men dom var sepe så vi drog och fika ist. Sen drog vi iaf dit efter massa tjafs o tjat haha.. Därifrån åkte vi hem, hoppade av vid centralen och Kristin åkte vidare hem till henne. Sen ringde jag underbara sus! Jaa det var väll typ det :) myspys ;)
Idag blir det att åka tillbaka till lilla byn, karate ikväll också! TRÄNA FOR THE WIN! ;)
Och en fråga, sista minuten resa eller boka resa i förtid? hur skulle ni göra?

Godmorgon!

Skönt att sova ut! Vaknade för ett tag sen, sitter fortfarande kvar i sängen. Fast var uppe en sväng och åt frukost iförsig. Fick bli en macka med räkost och flingor. Ska snart hoppa in i duschen, börja fixa mig och sen ge mig iväg till storstaden sthlm. Skriver lite mer sen innan jag drar! Hörs då! :) Puss

Kryssningen!

Måste ju såklart berätta om kryssningen. Finns bara ett ord att beskriva den! GALET!
haha så sjukt roligt var det!
Det blev onsdag och jag och emmy är nere på stan i strängnäs, så smsar pappa och säger att det är stopp på essingeleden, vi kan alltså inte få skjuts till båten. Både jag och Emmy hetsa upp oss. Jag hade inga pengar till att åka tåg, fick ringa o väcka brorsan som låg o sov eftersom han jobbat natt, bad honom lägga in en 500 på kortet, vilket han gjorde, skit snällt !
Så vi sprang från stan till Emmy, hon sprang järnet för att hämta sin väska som hennes syster packat, vilket var bra, annars hade vi missat bussen o missat tåget och inte hunnit i tid. Så tack Isa!
Hon kom utspringande med väskan och vi hann precis med tåget, vi åt lite och packade min väska o drog till tåget, mötte upp Kusin på centralen. Tog tunnelbanan till hamnen typ. Haha, vi fick sitta där 2-3 timmar, bättre att vara för tidig än för sen. ;) . Vi checka in biljetterna och satt och fika ett tag. Sen vid 19.10 fick vi kliva in på båten, vi lämnade väskan och skynda oss till taxfreen, blev massa cider och så. Drog till buffen, sen tillbaka till hytten och fixa oss o dricka! sen iväg till några polares hytt o fortsätta dricka där, sen hamnade vi på nattklubben efter lite omständigheter, med en plånbok som var försvunnen. haha, man tappar bort saker lite för lätt på fyllan, men det var inte jag den här gången ;) vi hittade plånboken, lärde känna massa folk och hade en dunderkväll! Somnade runt 6 och gick upp 10.Hyffsat trött o huvudvärk, men sånt som hör till. Jaa, emmy vad gjode du hela dagen? haha sov :D jag tror inte hon mådde så bra, men det är sånt man också får räkna med. Dagen efter, man kände seriöst igen alla ungdomar, haha galet!
Men nya kontakter skadar aldrig! Det var allt om kryssningen, säger inte mkt mer. "det som händer på kryssningen stannar på kryssningen sa vi! "
Igår (fredag) var jag ute med Mimmi och Kicki, vi träffade även på Trine, isabell och nån mer? vi hamnade på harrys, riktigt kul, sen hem till Daniel och sen hem i morse. Är hos pappa nu, har kollat på film precis, en sommar med göran ;D Snart blire slaggar dags, sjukt trött!
Godnatt alla! <3

kryssning idag!

Idag blir det kryssning! Ska bli tokroligt =)
Ville bara säga att jag har en snäll pappa som skjutsar oss fast det är ett sånt här snöoväder! Tacktack!
o en snäll morbor som hämtar oss i morgon!
Helgen ska spenderas i sthlm om pengarna räcker! :)

RSS 2.0