ojoj!

Nu har det hänt en hel del sen jag skrev sist ! jag har hunnit vara i london 5-6 dagar och i finland en vecka!

London var sjukt kul, blev inte alls mkt festande för min del, jag låg i feber o förkyld 2 kvällar/dagar, mådde inte alls bra, medans dom andra var och roade sig! =) det va en fin stad. Vi var och kollade på buckingham palace, big ben, bridge tower? om bron nu hette så och sen london eye. Det var fint väder nästan alla dagar, så det var ju bra.

Sen när jag och jessica skulle hem så hade Tim bokat en taxi till oss som tog oss till bussen som gick vid 3, men tror ni taxin kom? nej nej klart inte! jag och jessica fick panik, klockan va halv 3, vi sprang med resväskkorna och jag såg en taxi och vinkade in den så åkte vi iväg till bussen, men vi hamnade på nåt konstigt ställe så vi fick rusa runt o leta efter busshålssplatsen, sen tillslut hittade vi den! vi satte oss på bussen och kände oss lungare :) resan hem gick toppen fast jag är lite flygrädd (A) men skrattat har vi gjort under resan så det räcker och blir över! 
Tack Tim för att vi fick bo hos dig ! och kul att åka med dig kusin! Bilder finns på min facebook för dom som vill kolla =)

När jag kommit hem från London så hann jag vara 2 nätter hemma, sen blev det en plötslig resa till Finland, men toni, jonny och jenny, kul kul! skönt att komma bort lite! =) trevligt var det, vi fiskade, badade, bastade rökbastu och vanlig bastu och bara chillade en vecka. Sista dagen väcktes vi av att grannarna kom in och väckte oss, haha lite pinsamt, klockan va typ 12 :P haha, aja.. Toppen väder var det iaf, och den dagen skulle vi åka hem för jag ville hem till helgen! Kul att ni frågade mig om jag ville med, det va nice! =) tack bror för att du betalade så mkt för min del!

I fredags morse kom jag hem från finland efter en lång bilresa på 16-17 timmar, helt slut, klockan 9 var jag hemma, sen sov jag till 1. jag va ensam hemma hela helgen, och på lördagen bjöd jag hem lite tjejkompisar vi satt och grillade och hade mys, men blev lite segt på kvällen, och spökhistorier kom upp, haha höll på o skita på mig några gånger haha.

Nu har mamma o gunnar kommit hem, dom hade vart i Tallin. Har saknat dom!

Imoorgon åker jag till pappa! TOPPEN! =D

Pusssheej!

London next!

Okeej, jag är skiiit nervös inför flygresan, jag hatar att åka flygplan iaf start och landning!
Usch, jag har knappt fått i mig nåt att äta idag pga att jag mått så illa, SÅÅ nervös är jag!
Helt sjukt!
Men det ska bli sjukt kul!
Ha det så bra!
Puss

Det va ett tag sen sist!

Jag har haft mkt pågång nu senaste tiden, därför jag inte hunnit/haft ork till att skriva i bloggen. Jag har hållt mig till Bilddagboken ist! Jadu, vad ska jag säga? för typ 2 veckor sen, så åkte jag till Södertälje med Sandra, vi skulle åka gocart och lite sådär. Pappa kom o hämtade oss, vi gick till stan och tog en fika. Mys! härligt väder var det!
Gocarten va visst inte så lätt som jag trodde! jag trodde det skulle vara lätt eftersom det va det förra året på öland, hehe men ah lite skillnad, dom här bilarna gick ju i 90 km/h ? sjukt kul! skratta som fan! =) mkt trevligt! sen kom pappa och hämtade mig från gocart centret. Han skjutsade mig till tåget, eftersom jag skulle till Eskilstuna ocg fira sus. Men såklart glömmer jag ciderna i biilen, så pappa kommer springande upp med dom på perrongen, klantiga jag! haha
Här är iallafall en bild på mig o Jonny efter gocarten, i väntan på att pappa ska komma!

När jag kom iväg till Eskilstuna, så kom jessu o mötte mig vid bussen som jag tagit från tåget =) blev en chill kväll! jäkligt trevligt! Så nu är Sus 18! =)

Jahapp, vad har hänt mer? jo juste, Jessu blev ju 18 i lördags! ;D det var en sjukt kul kväll! Tog tåget till Sthlm med nästan allihopa som va där! tog tunnelbana till Slussen och därifrån tog vi båten! Vi skulle nämligen till Grönan! vi köpte åkband o grejer, och åkte en karusell, sen kommer vi ut från den så öser vattnet ner! värsta oväder! alla trängde sig under tag på såna här lott/försäljnings saker, haha! jag hade iaf paraply (A) vilket va väldigt bra! Juste, jag o Jenny skulle åka blåtåget för skojs skull bara, så säger han som jobbar där "Här ser det ut att vara två lättskrämda tjejer" och vi svarade " haha nejnej, den här är inte läskig" Preci inann vi åker innanför dörrarna så kommer killen o slänger sig över våra axlar, och jävlar vad rädda vi blev. HAHAHA! Aja, fter en hel dag på grönan så avslutades kvällen med krogen! (göta källare! ) Nice ställe! Vi hade tokroligt! tråkigt nog gick tiden alldeles för fort! men det här får vi ta och göra om!


Jin? Jessica och Victoria =)


Sanna och William =)


Jenni och jag =)


Jessu och Bea på götakällare! =)

Sjukt kul kväll! Tack Jessu för jag fick hänga med! =)

Igår ( Tisdagen den 7/7 ) va jag jessica, sus, ida på grekiska tervernan och tog en cider o chiilla, Ida drog hem tidigt, men sen senare kom gillberg en sväng =)  Det var riktigt mysigt tills ovädret kom! Det öste ner och åska o blixtrade! uuuusch! men vi drog hem strax efter 10. Det va mkt trevligt och får gärna göras om! =)

Jag och Jessu igår =)

Aja, nu blev det ett långt inlägg! Hoppas ni orkar läsa det hehe!
Imorgon blir det London! =D skriver när jag kommit hem därifrån! PUSS PÅ ER!

RSS 2.0