Helgen!

Igår träffade jag Malin en sväng, vilket var mys! :) sen kom jag hem o sen drog jag till KUsiin, vi bubblade och bastade 2 timmar ungenfär, det var grymt skönt! sen efter ett tag åkte jag hem o sov typ. Skön kväll! :)
Idag blire Eskilstuna o träffa sus. Dricka där. kanske dra till dannes o dricka lite till? och sen dra in till strängnäs o gå på ub :) Rockfesten där. Så det ska bli kul. Vilka ska dit och vilka ska till BK?
Hur jag kommer hem är inte bestämt än haha, får se hur mkr pengar man har :P
min helg SKA bli bra ! ingen ska få förstöra den!

Hejdå :)

Spa helgen med Mallu!

Måste bara tacka Mallu för en grymt skön dag! Och tacka både pappa o mallu för en mysig helg! Var skönt att komma bort från åker/strängnäs över en helg o bara ta det lugnt.

Jag o mallu drog o tränade vid 10. Pilates intensive tror jag det hette. haha skiit kul, men jaa träningsvärk kan man säga att jag hade dagen efter. lite segt attt komma upp från sängen hade så ont imagen haha! Men det är bara nyttingt med träningsvärk ;D
efter det var det lunch, värsta buffén. Jätte gott! och sen tog vi en kort promenad på torekällberget och kollade på massa djuur. Myysigt!
haha det var 2 getter som stångades en kort stund men det var kul haha.
Efter det blev det att bubbla och bada fram till klockan 4, då det var dags för min behandling (relax kroppspealing) gryymt skönt! När man kände på min hud efter det kändes det som man kände på en bebis. Heelt len o mjuk. hihi!
sen satt ja o mallu o pratade lite, sen var det hennes tur att gå på behandling. Jag tror hon njöt av sin behandling lika mkt som jag gjorde av min. Hon gick på aroma massage. Låter skönt det med. :)
Sen fixade vi oss o sen blev det middag! Förrätt valde jag skagensmörgås typ :P varmrätt fick bli fläskfilé med portvinsås. Och efterrätt blåbärspaj med vaniljsås.
Riktigt gott!
En hel dag på spa. Kvällen avvslutades med att vi var hemma, där pappsen också var. Så blev det lite lördagsmyys innan jag höll på o däcka i soffan för jag var så trött.

Kraaam! <3



Arg på sånt här!

Läste en artikel på Aftonbladet idag.. Jag blir så arg!
Jag har bara tagit några rader från artikeln som ni kan läsa här nedanför, jag förstår inte hur föräldrar tänker, dom skaffar ungar, o så kan dom inte vara normala människor och ta hand om barnen. Åh vad arg jag blir på sånt här! Stackars barn! Det stog även att ordet "mamma" förknippas med rädsla för dom, vart är vägen påväg!? Jag menar, mamma ska vara ett tryggt ord och någon man älskar.

Man läser hela tiden såna här artiklar, så hemskt! Man borde inte få skaffa barn hur som helst.. Stackars barn.

Nu bor just dom här barnen iaf hos sin pappa, han har ensam vårdnad, tack o lov för det!


Mamman misshandlade sina barn i åratal
Vid ett tillfälle ska hon ha slagit äldsta sonen i ansiktet så att han föll till golvet, en annan gång misstänks hon ha slagit dottern med en dammsugarslang i ryggen. Vid minst ett tillfälle ska hon ha fattat ett hårt grepp runt minsta sonens hals, han var då sex år gammal.

Det gjorde väldigt ont att bli slagen, men orden gjorde ondast. Hon kunde säga att hon hatade oss, det gick rakt in i hjärtat, säger flickan.


Förslag?

Nåt förslag på vad jag kan skriva om mer på bloggen än vad jag gör på dagarna och sådär. Om det är någon som kan komma med något bra förslag så skulle det vara väldigt bra! :) Nånting speciellt som intresserar just dig som du vill att jag ska skriva om? Det kan vara precis vad som helst! :)

Nu ska jag snart till Sara och plugga, och när jag kommer tillbaka vill jag ha förslag av alla ;D

Linda goes smart, like always ;)

Haha smarta jag, jag kom på när jag satt på bussen att jag glömt min bild som jag ska ha till nationella provet i Svb idag. Haha, ringde mamma, hon skulle komma o lämna bilden till mig. Men sen kom jag på att delen jag ska lämna in till min lärare hade jag på datan hemma, haha så jag fick helt enkelt åka hem o hämta allt och maila över Pm:et till mig själv så jag kan skriva ut det i skolan sen. Haha jag är smart (A)
Nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig! :) sen blir det skolan igen, Samhälle och sen Svenska.
Efter skolan ska Jag lynnette och Sandra hem till Sandra och fortsätta med vårat projektarbete. IKväll vet jag inte vad som händer? kanske bara chilla :)
Ha en bra dag! Kram!

Allt kan förändras på mindre än en minut..

Jag satt och funderade idag, allt kan vända på en minut. Från att allt är på topp tills man är nere på botten igen. Jag menar, folk tänker inte vad dom gör och hur dom gör saker. Dom tänker i efterhand o kommer på sig själva att det kanske inte var så bra iaf. Och då är det ju redan försent..

Alla gör ju misstag, det gör jag med. Och man borde förlåta, men det är inte alltid lätt. Men vi alla är trots allt människor och borde behandlas likadant. Men tråkigt nog är vissa bättre än andra, av någon underlig anledning.

Har ni någon gång känt er HEELT ensamma och att allt är bara skit? fast ni innerst inne vet att ni har miljoner vänner omkring er, ni har familj o ni har mat för dagen och allt är bra, man borde egentligen vara mer tacksam för det man har. Jag är verkligen tacksam för att jag har ett hus, jag får mat, jag har vänner, jag har en familj och har en ekonomi. Men man tänker inte på det så ofta och man är tyvärr inte tillräckligt tacksam alltid. Man kanske borde tänka mer på dom som har det svårt och jobigt på riktigt, dom som svälter, som bor utomhus och inte har ordentligt med kläder..
Vi är nog alldeles för bortskämda idag.

Och när jag skriver det här så syftar jag inte på någon speciell person, kände bara för att skriva lite. Har känt mig lite nere idag, förrutom förmiddagen.

Nu till lite kul saker:

Jag ska på SPA nästa helg med Mallu! Det ska bli sååå myys att bara få slappa och umgås! och kanske myskväll i Sthlm sen också med Jessu. Inte krogen iaf!

Aja ha det bra!
Puss


Linda is going to be biff ;)

Jag har bestämt mig för att bli biffen själv ;D
Lite förändrändringar har det blivit.
Förrut åt jag sällan frukost. Nu äter jag havregrynsgröt och en macka till frukost.
Förrut pallade jag aldrig ta mig till gymmet. Nu har jag vart o gymmat måndag och tisdag. Imorgon blir det en sväng till.
Förrut var det mkt småätande, men det har jag slutat med.
Godis ska jag försöka äta en gång i veckan, men med den saken får vi se hur det går ;)
Så Jag har börjat med mitt lite mer nyttigare liv, juste äter massa frukt om dagarna också ;D o dricker vatten istället för saft o läsk o sånt ;D

Men nu ska jag gå o laga o äta middag! Pusshej!

tjaba!

Sitter i skolan, ska snart ha svenska. Sista lektionen, sköönt! =) Efter det ska jag o Molly upp till gymmet, sen hem o käka. Klockan 9 ska jag o Jenna fixa ut lapparna angående diskot vi ska ha med klassen på fredag!

Förresten, nu ska lite bli lite nyttig ;) träna o äta bra ;) de ni! och bara godis en dag i veckan, wish me good luck ;D

tjenixen!

Sitter i skolan, har samhälle, vilket suger hårt. Jag och Sara ska jobba tillsammans.
Vi ska redovisa ett arbete och sådär.
Snart är det lunch, sen har jag engelska B. Sen är skoldagen slut.
Skulle dra o tränat idag efter skolan, men vet inte om det blir så iaf, måste vara hemma till klockan 5. Ska på någon sminksak med mamma. kulkul! :)
Vad som händer ikväll vet jag inte, blir nog chill hemma. Ska nog kanske försöka plugga lite. Kan nog vara bra.
Imorgon är det praktik igen, kuuul! =)
Trivs skitbra på min praktik plats. Första gången fan :P Bra personal och bra barn ;D haha !
Nej nu pallar jag inte skriva mer.
Vad händer i helgen?

Puss!

Helgen!

Helgen var great! ;D
Jag och Sus åkte tåget till stockolm, strax efter 12. Träffade Jennie. Sen gick vi och kollade i affärer o sådär. Sen blev det donken till lunch/middag.
Vi pallade inte bära på våra feta väskor så vi tog pendeln till tumba (till min brors lägenhet). Vi städade typ 2 timmar. Sen mötte vi upp jessica. Hon vill gå o äta så vi följde med! :)
Sen tillbaka till Calle och fixa oss och så drack vi. Spelade ölspelet.
Haha fan vad kul det var, vi hade skit hög musik och precis när jag sänkte volymen så plingar det på dörren. Jag typ, " FAN! grannen kommer o klagar!" haha och va typ fett rädd att det skulle va grannen, så var det Toni och Jenny! hahaha! Fan vad vi garva. Efter en halvtimme typ så drog toni o dom med bilen hem och vi drog till pendeln och drog till Wiper. Jävligt kul ställe! Tyvärr blev det knas för sus, så hon drog hem redan vid halv 1 - 1:( vilket sög! Men jag o Jessica var kvar där, vi hittade varsinna snyggingar också ;) Som vi fortfarande har kontakt med (A) det händer fan inte ofta! att man träffar nån på krogen o har kontakt dagen efter sen :P Kvällen slutade vid halv 7. Försökte somna men mådde illa och kunde inte sova :P somnade väll tillslut och vaknade typ halv 11. haha galet tidigt :P
Vi städade o packade ihop våra saker o drog med pendeln till Stälje, Käka nacho tallrik. Drog med bussen till tåget. Satt på tågstation en timme med sus o jessica. Ja sen va vi väll hemma så småningom. Haha fett trött var jag så jag sov typ en och en halv timme eller 2. Sen upp. Skulle dragit på fest, men var så sjuukt jävla trött så det blev en chillkväll hemma.
Hade nog hellre dragit till någon på kvällen, va inte så kul hemma kan jag bara säga. Fuck this!
Aja whatever, Det var väll min helg. Idag kanske det blir bio, måste även träffa Malin eftersom hon inte är här ofta! :) Hoppas hon kan ses idag en stund! :)
Pusspuss!

RSS 2.0