Kommentarer tack :o

Fan, fler som bevakar min blogg tack :O haha känns helt värdelöst o skriva när man inte vet om nån läser eller inte, kommentera gärna vilka ni är :D haha

Idag har jag varit nere på stan, hittade lite småsaker jag ville ha, men har inte pengar till att shoppa nu =/ sorgligt ! men men.. snart drar jag till Finland och då lär jag inte höra av mig så mkt, är så jäkla dyrt att ringa o smsa när man är där, så ni vet ; D

jag har varit duktig, jag va ute o sprang idag IGEN :D haha duktiga Linda ;)

aja, ha en bra kväll alla :D <3
PUSS !

ÖLAND



En bild på havet i Öland, HÄRLIGT !

Pappa

Idag Åker jag till Pappa i 2 veckor ! ska bli skönt o komma bort lite, men lite jobbigt att inte kunna träffa vännerna, men sånt är livet, tur att det finns telefoner! <3 hehe.. Jag har saknat pappa mkt! så det ska bli kul o träffa han igen! :) <3 ha det så bra ! idag blire en fisketur med pappas båt senare på eftermiddagen, HÄRLIGT säger jag bara ! =)

PUSSHEJS ! <3

:( <3






Idag är inte Linda lika glad :(




:)

Kusin Jessu, tjatar på att jag skriver för lite ? stämmer det ? haha
aja tänkte skriva ett litet inlägg nu iaf =)
Jag har sovit hos Malin två nätter nu, har varit kul, det va grillfest hos henne i torsdags, det va kul! haha Jag kom hem igår på dagen och träffade Kusin, Laura och Ida var oxå här ett tag, dom höll Jessu sällskap, det va snällt av dom :) jag frägade Jessus hår och vi åt mat och snackade, trevligttrevligt! sen kom jag hem o satt vid datan ett tag, sen vid halv 10 ? drog jag till Jossa och Jennifer bara en stund. kom hem vid halv 1 ? tror jag.  sen gick jag väll o la mig vid halv 3 och vaknade 20 i 1 :O haha fattar inte hur jag kunde sova så länge :O haah men skönt vare !
jag skulle kanske ha åkt o badat med Malin o 2 grabbar, men jag ville inte följa med, så förlåt :(
 ska snart dra o göra nåt med Jossa för en gångs skull ;) haha, det händer inte så ofta =)

PUSS PÅ ER ! <3

<3





SAKNADEN ÄR STOR ! ! <3






Öland

Måste berätta om min resa till Öland,
Vi åkte den 8:nde Juli och åkte hem den 15:nde.. det tog 6 och en halvtimme att åka dig, lite lagom jobbigt att sitta i buss så länge men det var det värt! När vi kom fram så slappade vi sen kvällen, mys =)
sen dagen efter kom Jacob ( deras klasskompis ) han stannade över en natt, haha dom fick för sig att ha vattenkrig, men jag ville inte vara med, det va kul o kolla på oxå ;) Dagen därpå (torsdagen) så åkte vi in till Borgholm för att lämna Jacob
och sedan åkte vi och åt Kinamat, gottgott!
vi lärde även känna massa grabbar (as trevliga tycker jag) vi spenderade många kvällar/nätter nere på stranden med dom vid en brasa =) Johanna och Marcus hoppade i och badade mitt i natten oxå, måste ha varit väldigt kallt :o hahha..

 <--stranden

jag har bara skrivit lite kortfattat vad som hänt under veckan, men jag måste bara säga att det har varit otroligt kul! saknaden tillbaka är otrolig ! Nästa sommar drar jag säkert ner o träffar alla igen (förhoppningsvis) ..

Tack för veckan tjejer <3 och tack för att jag fick följa med framför allt ! <3

JAG



Det här är då jag :)



KUSIN

Sorry att jag inte kom till dig i dag kusin! vi får helt enkelt ta o ses nån annan dag. Jag hade kommit om mamma och Gunnar hängde med, men ville inte komma själv.. aja..
Ha en bra dag iaf och grattis på namnsdagen <3

BLOGG

MIN BLOGG SER FÖRJÄVLIG UT, JO TACK JAG VET!
håller på o designar den, men det går inte så bra i början som ni märker, men det ska nog ordan sig nåndag när jag har tålamod för det  !




=)

Idag va jag på kolmården med mina grannar :) hehe det var kul! :D Jennifer tog MILJONER BILDER hehe : D hon ska skicka några till mig =) från delfinariet för min kamera suger :o :( men aja... vi åkte halv 9 ungefär och kom dit vid halv 11 =) och den va vi där tills ca. klockan 4 sen hem igen, vi stannade i Nyköping o åt på donken =) och sen hem igen, alla tre sov i bilen, så tiden gick as fort =) skönt! men lite lagom ont i nacken ! men så kan det vara !
TACK FÖR DAGEN TJEJOR <3

STHLM

Stockholm idag med Malin :D det va trevligt! fan va vi garvade hela tiden :P haha
vi va på bio och såg " the happening" läskig :P haha
men sen fick BÅDA as ont i magen o typ mådde illa, vi trodde att det berodde på maten, men sen gick det över :S skönt det iaf!  =)
vi sov på tåget hem och hon vaknade vid Nykvarn och sparkade till mig med foten så jag vaknade ( jag fick tydligen inte sova mer ) haha! vi pratade ett tag och sen övningkörde hon hem mig =) skönt o slippa ta bussen!

TACK FÖR DAGEN <3

Hehe

 

EN BILD BARA SOM JAG GILLAR =)

RSS 2.0