Etuna

Hej!

Jag var i eskilstuna igår och träffade min underbara vän sussie! :)
Det var mkt trevligt, förrutom att tåget dit var typ en halvtimme försenat.. Men aja, när jag kom dit, så följde jag med henne till hennes skola :) Hon hade foto lektion och jag fick vara "Modell" haha kuul..
Sen drog vi ner på stan och jag hittade en klänning att ha på nyår, jag är kääär i den! :)
Sen så drog vi o fika hos sussie :)
Och när jag skulle hem, tror ni inte att tåget var 55 min försenat.. Hets.. Haha det är det värsta med snöö.. alla tågen blir alltid försenade.

Aja, nu har mitt lov börjar iaf :)
Imorgon ska jag till pappa :)
hihi =)



Min klänning :)



Och jag som modell ;) haha!


Idol 2009.

Förresten, glömde fråga. Vad tyckte ni om att Erik vann idol 2009?
Jag tycker iallafall att Calle skulle vunnit. Men båda är bra!

ssss

Hallooo :)

Hej!

Jag satt och tänkte lite på studenten idag, jag börjar bli stressad, är inte godkänd i Svenska B, och har en ändaste rest som jag ska göra klart under jullovet, och sen ska jag plugga matte a, har ett kapitel kvar där också. Sen är jag godkänd i dom ämnena iaf, Nu gäller det att orka. Nu ska man inte sitta och slöa hela dagarna, hur ska jag få motivation till att plugga? nån som har något tips? Ibland får jag seriöst spel på mig själv när jag vet hur mkt jag har kvar i skolan och hur lite tid jag har på mig. En endaste termin.. Sen studenten, vart tog alla 3 åren vägen? dom kom lika fort som dom försvann.
Sen då? vad händer sen, Au pair kanske ett år? eller jobba? eller plugga vidare. Liite svårt det där. Men jag ska söka jobb som fan sen om jag inte ska bli aupair som jag funderar på att bli nu.

Ajaa, lite positivt måste man ju tänka också, tänk vad kul när student dagen är inne, jag längtar faktisk lite, tänk om jag hinner klart med alla uppgifter? vadå lyckligast i världen jag kommer vara då :D  Jag ska kämpa nu sista terminen och göra mitt bästa!

Men nu kanske man inte ska snacka om sommaren och studenten, haha.. Snart är det jullov! Vilket ska blii så underbart skönt! Julen kan va lite stressig faktiskt, med julklappar och allt, men det är kul iaf, eller mest myysigt faktiskt. Jag gillar julen :) Får hoppas på lite snö till julafton också! Mys!

Aja vad händer på jul lovet och vad händer på nyår?
Jag ska iallafall till pappa på tordag, vi ska lämna in min telefon på lagning, på fredag ska jag julhandla med bror min :) kommer väll hem nån dag innan julafton eller nåt :) Sen ska jag bo hos sus ett tag ;) haha sus, fu har inte glömt vårat löfte? ;) haha och juuuuste! jag och sussie har ett nyårs löfte också. Vi ska träna 2-3 gånger i veckan och sluta äta godis och sånt fram till sommaren, och så ska vi komma på nånting som vi får som straff om vi skulle skita i o träna eller om vi skulle käka godis. Nyttiga liv here we come år 2010!

Puss Linda.

Kul dag

Haha måste bara berätta att sussie är en vän som alltid får mig o skratta!
Hahaha, hon smsade mig idag, och jag var jätte nere. Skit trött o almänt deppig.
Och så skriver vi lite på sms som jag inte tänker ta här , haha och jag skrattade så jag trodde jag skulle dö. Haha magsex!? hahahahah! hon är så kul! haha.
Sen senare så tjatade hon om allting hon ville ha, en väska hit o skor dit, hon vill seriöst ha mkt. Och så nämner hon 2 väldigt jadu hur ska jag säga det här, haha, men 2 personer vi ogillar om vi säger så.! Haha och då dog jag igen, haha. ! Haha men nu kanske ni inte riktigt hänger med, men whatever ;)

aja, haha
min dag har slutat bra, fick träffa älsklings sus, älsklings bille hängde också med till Eskilstuna. Och träffade ines ocksåå! :) fast bara kort stund, hon skulle till tuna park. Köpte en tröja till mig själv! Det går altid åt. Och så lite andra saker.

Hoppas ni också har haft en bra dag!
Förresten, nåt negativt fanns det idag också, jag lär ju få IG på engelska provet, skiiit svårt! och hade fan pluggaat! :S det var inte bara jag som tyckte det var svårt. !


aja puss&kram.


Helgen.

Helgen var trevlig, spenderade fredagen med Kusin o sus :)
På lördag åkte vi och julhandlade, hittade 3 julklappar iaf ;D sen på kvällen satt vi hemma hos mig o drack lite o gjorde oss i ordning. Sen tog vi pendeln till sthlm, o drog ut på wiper! =) det var rätt lungt där, lite segt. O sen mötte vi Calle halv 4 vid centralen, sen gick vi till strureplan för att han gade tappat bort sitt kort, så vi inte kunde ta taxi hem. Men det ordnade sig tillslut. Vi kom hem till Calle i Tumba vid halv 5 -5 ? kommer inte ihåg vad klockan var. Haha! Vi hade iaf mkt rooligt! Det får vi ta o göra om! 
Åkte hem på morgonen på söndagen, packade väskan o lite sådär, sen blev det att åka till mamma igen. 
Idag (måndagen) är jag hemma, har sovit jätte dåligt har haft riktigt ont i halsen. Så idag blir det att plugga hemma ist, har engelska B prov i morgon, men det ska gå bra :)
Måste till skolan i morgon så. 
ha en bra dag! / Linda 

RSS 2.0